Preskočite na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

O znamki

Odkrijte svet raznolikega razkošja

Naša zgodba

MIOTTO je koncept bivanja, ki pooseblja trende in sloge vsega sveta. Njegova bit je eleganca, v njem boste prepoznali lepoto brezčasnosti in popolnost.

Kolekcija Miotto združuje nabor materialov, tekstur, barv in dizajna – je sodobna, a hkrati udobna in drzna. V njej je prostor le za dovršene, uravnotežene in visokokakovostne elemente, v katerih se skriva esenca vodilnega svetovnega dizajna.

Elegantne oblike definirajo vaš prostor in izražajo vaš osebni stil – prefinjen, eleganten in usklajen... MIOTTO. Prostor, v katerem živite, delate ali preživljate prosti čas, lahko zdaj opremite tako, kot ste si od nekdaj želeli. Kakovostno, sodobno in s pridihom razkošja.

Naše vrednote

Miotto je zavezan brezčasni eleganci, vrhunski izdelavi in ​​neomajno predan redefiniranju luksuznega življenja. Vsak naš kos pripoveduje zgodbo o trajni kakovosti in prefinjenem slogu.

Oblikovalski koncept

MIOTTO je celostni bivalni koncept, ki uteleša trende in sloge vsega sveta. Eleganten v svoji biti vzbuja čustva brezčasnega šarma in popolnosti.

Naše storitve

Ponujamo izbrane oblikovalske rešitve, ki brezhibno združujejo slog, funkcionalnost in individualnost ter polepšajo vaš dom ali poslovno okolje.