Preskočite na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

Innovation is our force for change
Well-being

Termo-regulacijska linija izdelkov za prijeten spanec

Glavna odlika blagovne znamke Velfont je ponuditi popolno paleto visokokakovostnih izdelkov z vključevanjem inovativnih tehnologij. Velfont vsak dan odkriva nove materiale in vire oskrbe ter razvija inovativne rešitve, s katerimi zagotavlja minimalen vpliv izdelkov na okolje. Velfont termo-regulacijska linija je bila razvita v sodelovanju z Outlast®, uradnim dobaviteljem opreme za Naso, linijo proti pršicam z naravnim Acarsan tretmajem pa je znanstveno podprlo Špansko društva za alergologijo in klinično imunologijo.
Inovacija je duša blagovne znamke, ki je postala celovita rešitev za vaš počitek, in motor sprememb, ki nas poganja že več kot 50 let.



Linija izdelkov za prijeten spanec

Rjuhe in prevleke za vzmetnice Velfont so izjemno praktične, saj so enostavno nameščene in v celoti objamejo vzmetnico z vseh strani, obenem pa jo celovito zaščitijo ter zagotavljajo 100-odstotno higieno. Prevleke zaradi svoje edinstvene sestave – polnitve iz vlaken oziroma viskoelastičnega materiala – zagotavljajo maksimalno udobje, naravni visokokakovostni materiali pa omogočajo vaši koži, da med počitkom diha. 


Odeje Velfont, izdelane z najnaprednejšo tehnologijo, ki jo je razvila NASA, nudijo optimalno udobje temperaturno občutljivim tudi v vročih poletnih nočeh. Za zdrav spanec pa poskrbi obdelava z rastlinskimi izvlečki, ki znanstveno dokazano delujejo proti pršicam.