Preskočite na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

There’s always time for something new
Styling

Vedno je čas za novosti

Ne glede na to, ali gre za večje ali majhne spremembe, je vedno čas za novosti v vašem domu. Ker v njem preživite veliko časa, je namreč pomembno, da se v njem dobro počutite. Nova sedežna garnitura ali jedilna miza, na primer, lahko popolnoma spremeni videz prostora in vaše počutje v njem.

Izberite med novostmi, ki smo jih za vas pripravili.
Pri ustvarjanju prijetnega vzdušja lahko odločilno vlogo odigra razsvetljava. V Miottu smo za popestritev v nabor dodali več novih svetilk, s katerimi lahko popolnoma spremenite videz in razpoloženje prostora. Za ustvarjanje različnih ambientov uporabite kombinacijo različnih virov svetlobe: stropne luči, namizne svetilke in sveče.
Preuredite razporeditev pohištva in tako ustvarite novo dinamiko v prostoru. Izberite kose, ki so lepi, funkcionalni, drznite si poseči v slog svojega doma. Za spremembo lahko poskrbijo že manjši kosi, kot so novi stoli. Za svež videz bo zaradi osrednje lege v prostoru poskrbela tudi nova klubska mizica, eden najbolj praktičnih, vsestranskih kosov v vašem domu.
Dekoracija je bistveni element, ko gre za ustvarjanje prijetnega, na vašo kožo pisanega ambienta v vašem domu, po drugi strani pa je eden najpreprostejših načinov, s katerimi lahko ustvarite želeno vzdušje. Miotto stenske dekoracije so ročno izdelani unikati, s katerimi lahko v svoj dom vnesete nekaj sodobnosti in razkošja.