Preskočite na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

Personalise your sofa
Styling

Personalizirajte sedežno garnituro

Sedežna garnitura je največkrat prva stvar, ki jo obiskovalci opazijo ob vstopu v dnevni prostor, saj pogosto deluje kot osrednja točka ambienta. Sedežna garnitura lahko določi postavitev in razporeditev drugega pohištva ter dekorja. Zato je zelo pomembno, da izberete pravo, ki bo ustrezala vašemu okusu in izražala vaš notranji jaz. To boste najlažje storili s sedežno garnituro po meri, ki bo povsem unikatna in se bo do potankosti prilegala vašemu prostoru in stilu.

Določite svoj slog

Prva naloga je, da si vzamete nekaj časa in določite svoj slog. Je to sodoben minimalizem, klasična eleganca ali morda nekaj vmes, nekaj drugega? Razmislite o obstoječem slogu svojega doma in o tem, kako se bo kavč prilegal. Izmerite dnevni prostor in upoštevajte druge elemente v njem.

Barva in tkanina

Izberite barvo in tkanino oziroma material, ki vam ustreza, saj bo oboje vplivalo tako na estetiko kot na vzdrževanje sedežne garniture. V Miotto Selections sedežnem programu lahko nekaj zase izberete iz široke palete barv in materialov, s katerimi bo sedežna garnitura dopolnila notranji dekor oziroma dala ton celotnemu prostoru.

Kupujte kakovostno

Ko izbirate sedežno garnituro za svoj dom, izberite pametno. Naložba v visokokakovostno sedežno garnituro je naložba v splošno kakovost življenja. Udobje namreč izboljšuje sprostitev ter prispeva k občutku dobrega počutja in zadovoljstva. Sedežne garniture so tisti prostor v domu, kjer se zbere družina, da skupaj preživijo kakovosten čas, zato je izredno pomembno, da se tam počutimo zares udobno. Nakup kakovostnega izdelka je tudi dolgoročno modra odločitev. Vzdržljiva, dobro izdelana sedežna garnitura, zagotavlja pravo vrednost za vaš denar in zmanjšuje potrebo po pogostih menjavah.