Preskočite na vsebino

Košarica

Vaša košarica je prazna

Invite light into your home
Styling

V svoj dom povabite svetlobo

Zakorakali smo v najtemnejši čas leta, ko v ozračju zaradi pomanjkanja naravne svetlobe vlada turobnost. To lahko vpliva tudi na vzdušje in udobje v našem domu. Naravna svetloba je izrednega pomena, zato, kadar je le mogoče, čim bolj izkoristite njene pozitivne učinke. Z ustrezno razporeditvijo pohištva omogočite svetlobi, da prosto vstopi v vaš dom. Odprite zavese in senčila čez dan, da povečate količino svetlobe v prostoru. A dnevi so kratki in količina naravne svetlobe je omejena. Z ustrezno osvetlitvijo lahko kljub temu v svojem domu ustvarimo topel in prijeten ambient.

Namestite več virov svetlobe po prostoru. S kombinacijo stenskih, svetilk in stropnih svetil lahko prilagajate osvetlitev glede na potrebe in dejavnosti v prostoru.

Izberite svetila z toplo belo svetlobo, saj ta ustvarja prijetno in domače vzdušje. Te so odlična izbira za dnevno sobo, spalnico in druge prostore, kjer želite ustvariti udoben ambient.

Ogledala lahko povečajo količino svetlobe v prostoru. Postavite jih nasproti oknu ali blizu svetil, da povečate svetlobni odboj.

Iluzijo prostora in svetlobe lahko ustvari tudi inovativno pohištvo, ki ga krasijo površine iz stekla oziroma ogledala.